Borból miért pont borlekvár?
Fehérboros bodza-lime Villányi Borlekvár 250ml cukormentes
Fehérboros narancsos-körtés Villányi Borlekvár 250ml
Összetevők: fehérbor, cukor, narancs sűrítmény, pektin, citromsav, körte aroma
Forralt bor fűszerkeverék 100g
A karácsonyi vásárok és a téli esték sztárja a forralt bor. Két evőkanyálnyi fűszerkeverékhez forralj fel egy üvegnyi bort, ízesítsd cukorral, pár szelet citrommal, majd hagyd ihatóvá hűlni és máris élvezheted a téli esték ízét, hangulatát!
Összetevők: mazsola, szegfűszeg, fahéj, szárított alma, szárított citrom karika, száírott citromfű, csillagánizs, rózsabors
Forralt bor szirup 250ml
A forralt bor szirup előnye:
- nem kell kiforraljuk a borból az összes ízanyagot, ahhoz, hogy igazán fűszeres legyen italunk,
-egy pohár bort is be lehet keverni, vagy egy egész üveggel is társaságnak,
-a szirup jó a fehér, vörös és rozé borhoz is,
- almalével keverve gyerekeknek is tökéletes téli puncs,
- ha megmrad a szirup a nyári melegben gyümölcslevesek fűszerezéséhez is használható vagy kekszre csorgatva, mascarponeval szuper pohárdesszert is válhat belőle
Összetevők: víz, cukor, fahéj, szegfűszeg, csillagánizs
Rozé málnás cukormentes Villányi Borlekvár 250ml
Rozés Villányi Borlekvár 250ml
A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós zamatú, üde, áradó, málnás illatú Cabernet Sauvignon rosé borból készül.
A rozé borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál.
Siller boros eper Villányi Borlekvár 250ml
A Villányi epres borlekvár alapja a sillerbor, mely a vörösbornál kevesebb, de a rozénál hosszabb időt ázik a héján, így színe is mélyebb, teltebb. A rozéborok és a sillerek közötti legfőbb különbség az, hogy utóbbiak valamennyi ideig együtt erjednek a törköllyel, így kapják meg jellegzetes, vörösborra hasonlító, ám lényegesen lágyabb, gyümölcsös ízüket.
A hozzáadott gyümölcsnek köszönhetően a sillerbor epres karakterisztikája még inkább felerősödik ebben a különleges zamatú villányi epres borlekvárban.
Vörösboros szilvás Villányi borlekvár 250ml
A Villányi szilvás vörös-borlekvár. A vörösbor és a szilva viszonya olyan, mint amikor a kedvenc régi, egyszerű ruhánkhoz felveszünk egy új, hozzá nagyon jól passzoló kiegészítőt: egyből megújul, és teljesebbé válik az összkép.
Keresse speciális borlekváros receptjeinket!
Fehérboros vaníliás-mazsolás Villányi Borlekvár 250ml
A villányi fehér borlekvárban a villányi Muscat Ottonel muskotályos íze, fűszeres illata harmonizál a vaníliával és a citrommal. A végeredmény egy csillanva csurranó, meleg színű zselé, melyet elsősorban desszertekhez ajánlunk. A villányi fehérbor zamatvilága koncentráltan jelentkezik ebben a borkülönlegességben.
A fehér borlekvár fűszerezésében a vanília, a citrom és a szegfűszeg dominál.
Fehérboros Villányi Borlekvár 250ml
A Villányi fehér borlekvár villányi Muscat Ottonelből készült borban erősen meghatározó a szőlő csodálatos muskotályos íze, illata kellemesen fűszeres, így kiváló alapja fehérboros borlekvárunknak, A villányi fehérbor zamatvilága koncentráltan jelentkezik ebben a borkülönlegességben.
A fehér borlekvár fűszerezésében a fahéj, és a szegfűszeg dominál.
Vörösboros Villányi Borlekvár 250ml
A Villányi vörös borlekvár alapja a villányi borvidéken termett kellemes, harmonikus ízű, rubint piros színű pinot noir szőlőből készült bor.
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál.
Vörösboros mézeskalács fűszerezésű Villányi Borlekvár 250ml
A karácsony elképzelhetetlen mézeskalács nélkül. Borlekvár specialitásunkban az édes-fűszeres sütemény mennyei íz világa jelenik meg.